Infrashape edzés az egészségünk és a szépségünk védelmében

Infrashape edzés az egészségünk és a szépségünk védelmében

Kétségtelen, hogy a szépség az egészségnél kezdődik, az egészség pedig részben a rendszeres mozgásnak köszönhető. Az aerob edzés az egyik legjobb módja egészségünk fenntartásának. Amikor elsősorban a fogyás a cél, az aerob edzésforma arra programozza be a testünket, hogy minél többet égessen el a zsírból, de az izmainkat ne bontsa le. A kerékpározás is aerob mozgás, manapság pedig már a továbbfejlesztett változatát is élvezhetjük.

Az Infrashape az ízületeink megerőltetése nélkül segíthet minket a súlyvesztésben és a méregtelenítésben. Kilépve a fitnesztermek világából, barátságos és elegáns környezetben, a saját tempónk szerint végezhetjük el az edzésprogramot, miközben a vákuum masszázs és az infra fény a triplájára pörgeti fel a kalóriák égetését. Az Infrashape edzés hatására az anyagcserénk és a nyirokkeringésünk felgyorsul, a bőr alatti szövetek pedig feszesebbé válnak a fokozott kollagén termelésnek köszönhetően.

Az Infrashape nem helyettünk dolgozik, hanem háromszorosan hoz eredményt az általunk befektetett energia révén. Ezért gyorsan és látványosan képes felvenni a harcot a túlsúllyal és a narancsbőrrel szemben. A biciklizés a derékig zárt kabin belsejében történik, a felsőtestünk mindvégig szabad marad, így kényelmesen elfoglalhatjuk magunkat akár olvasással, filmnézéssel is, amíg az edzés véget nem ér.

Az Infratrainer gép az egyik legmodernebb fitnesz-eszköznek tekinthető. A benne található infralámpa közel 50 fokon világít, mely nem csupán az izzadásért, és így a méregtelenítésért felel; felmelegíti az ízületeket, növelve azok rugalmasságát és enyhíti az izomfájdalmat. Az infra bicikli megfelelő választás azok számára, akik túlsúllyal, vagy bármilyen mozgásszervi panasszal küzdenek.

Az Infrashape árak az alkalmak számától vagy a választott bérlet típusától függenek. Bizonyos Infrashape bérletek magukba foglalják az edzés előtti L-karnitint, és a törölközőhasználatot is. Az Infratrainer ára akár ajándékutalványra is beváltható, így névre szólóan lephetjük meg a szeretteinket. Az egészséges életmód képviseletében kínált figyelem és gondoskodás valódi ajándék azok számára, akik fontosak nekünk.