A természet kincseit hozzák el a Schleich játékok

A természet kincseit hozzák el a Schleich játékok

A játék a gyermekek egészséges fejlődésének egyik legfontosabb sarokköve, ami semmi mással nem pótolható. A legtöbb játékbolt ma már számtalan verzióban sorakoztat fel különböző játékokat: fejlesztő játékok, fából készült játékok, kültéri játékok, társasjátékok, környezettudatos játékok, strandjátékok…. a listát hosszasan lehetne folytatni és biztosan minden kisgyermek megtalálná benne a számára legkedvesebb típust.

A Schleich játékok 1935 óta állnak a gyermekek szolgálatában, hogy felkeltsék a figyelmüket a természeti, valamint a környezetvédelmi értékek irányába. Minden figurát gondos odafigyeléssel, kézzel festenek meg a készítők, így valóban minőségi és részletekben gazdag darabok kerülnek a gyermekekhez.

A Schleich játékok révén bebarangolhatjuk a dzsungelek mélyét, kalandozhatunk a vadvízi világ élőlényeit csodálva, vagy hatalmas lovardát alapíthatunk, ahol sokféle díjnyertes kanca, csődör és csikó él együtt. A Farm World család tagjai bemutatják a kicsiknek, hogy milyen a vidéki élet, vagy egy állatorvosi rendelő mindennapjai.

A Schleich faházban órákig tartó szórakozásban merülhetnek el a gyermekek, hiszen ki ne vágyna egy olyan kuckóra, ami egy fa tetején helyezkedik el. A csörlő segítségével nem csupán a két kisgyerek figura, de a kedves beagle kutyus is feljuthat a lombok közé, valamint a sündisznó és a kismadár is talál magának ideális zugot a játékhoz vagy a pihenéshez.

A Schleich a mesevilág rajongóira is gondol; Eldrador lényei gigászi csaták megvívásában lesznek a segítségünkre, a Hupikék törpikék figurák pedig minden gyermek számára elhozzák Aprajafalva jól ismert és különleges hangulatát.

A Schleich mellett többek között Playmobil játékok várják azokat, akik egy játék webáruház virtuális polcain mazsolázgatnának. A lenyűgözően sokoldalú knights széria a fantasy birodalmába repít minket. Mesebeli lényekkel és bátor lovagokkal vehetjük fel a harcot a minket ért támadásokkal szemben. A playmobil játékkészletek a figurák mellett számos kiegészítőt tartalmaznak, ezzel is fokozva a nem mindennapi játékélményt.