Mutatós stukkó egyszerűen kül- és beltéren egyaránt

A hagyományos stukkó falfelületek díszítésére szolgáló speciális keverékű gipszvakolat, ami jellemzően a felületek érintkezési felületeinél és a nyílászárók körül jelennek meg. Elegáns megjelenésükkel díszítik az épületeket, megtörik azok egybefüggő, unalmas, sík felületeit vagy kiemelik azok legszebb részeit. A dísz stukkó tökéletes választás képek, fali vagy mennyezeti tükrök és festmények keretezésére is.

Napjainkban a szemet gyönyörködtető stukkók készítése jóval egyszerűbb és gyorsabb folyamat, bárki számára elérhető. Némi gyakorlattal rendelkező mesterek, de akár saját magunk is el tudjuk azokat helyezni. A Stukkó24 webáruházában többfajta polisztirol stukkó és díszléc rendszer közül választhatunk. Akár külső dísz stukkóra, akár beltéri változatlan van szükségünk, biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelő változatot. A stukkó díszlécek alkalmasak mennyezeti led világítást rejtő szigetek kialakítására, a tradicionális megjelenés összekapcsolható a modern funkcióval.

A stukkórendszerek hosszabb mennyezeti vagy oldalfali díszlécekből állnak, amik sarokelemekkel kapcsolódhatnak egymáshoz. Minden profil tökéletesen illeszkedik az termékcsalád többi tagjához. A tökéletes összhang megteremtését stílusban illeszkedő karnisok, rozetták, párkányok, keretek, kváderkövek és oszlopfők segítik.

A polisztirol könnyű, de tartós anyag, könnyű vele dolgozni. Az elemek méretre alakíthatóak, majd a megfelelő ragasztók használatával rögzíthetőek egymáshoz és az alapfelülethez. A ragasztás tartós, nem igényli a felület megsértését, nem kell félnünk a falban futó vezetékek megsértésétől. A rögzítés egyenletes és nagyobb felületen történik, ezzel is biztosítva a dísz megfelelő tartását.

Külső és belső felületre is készíthetőek habbetűk. Az így készített házszám mutatós és tartós, de akár logónk vagy cégünk mottója is felkerülhet a falra. A fenti webáruház már csak azért is hasznos, mert számtalan könnyen kivitelezhető ötletet meríthetünk lakásunk vagy irodánk egyedi és elegáns kialakításához.